2014 a fost pentru noi un an minunat si plin de provocari! Am lucrat la proiecte deosebite si am vazut cum mobilierul nostru da viata multor spatii. Am participat la o multime de evenimente si am fost, pe rand, sponsori, musafiri si organizatori. Iar fiecare proiect sau eveniment a fost o ocazie de a cunoaste oameni noi, oameni frumosi si am crescut din fiecare interactiune.

Asadar, cand ne uitam in urma, ne amintim cu drag de evenimentele organizate de Zeppelin la care am participat in calitate de sponsori, respectiv editia cu numarul 52 a Serilor Zeppelin de la MNAC din Martie si Carol Factory Night de la Halele Carol din Mai.

MNAC 2

14

Ne amintim de participarile noastre la targuri si expozitii: cea de-a XII-a editie a Salonului de dotari hoteliere si alimentatie publica de la sfarsitul lui Martie, a saptea editie a Hotel Tourism Leisure Investment Conference din Mai, BIFE-SIM 2014 (Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii) din Septembrie sau cea de-a XXII-a editie a ROMHOTEL din Noiembrie.

Salon Chairry Mamaia ZOWN

photo 112

romhotel1

Ne amintim inca si de Seara Arhitectilor. Ba, inca facem asta cu emotie, pentru ca a fost cu adevarat o seara magica si un prilej de a suda vechi prietenii si de a pune bazele unora noi.

Echipa Chairry

Ne amintim si de Bienala de Arhitectura si de vizitele pe care le-am facut la targurile internationale pentru a ramane la curente cu tendintele si pentru a ne completa portofoliile cu piese deosebite (de exemplu, la spoga+gafa sau ORGATEC). Si da, suntem mandri ca ne-am rafinat portofoliul de mobilier in mod constant.

photo 5

Spoga Gafa 1

Ne amintim de pasii pe care i-am facut inainte, iar aici merita mentiuni speciale parteneriatul nostru cu ACTIU, extinderea showroom-ului si dezvoltarea Bibliotecii 3D.

IMG_3287

Si, sigur nu in ultimul rand, ne amintim de fiecare proiect la care am lucrat, fie ca a fost cafenea, pub, bistro, terasa, piscina, reprezentanta auto, sala de conferinte etc.

Fireste, in atatea evenimente (iar pe unele sigur am uitat sa le mentionam aici) am si cunoscut sau revazut o multime de oameni si nu vrem sa incheiem anul fara sa le multumim tuturor arhitectilor, colaboratorilor, clientilor, partenerilor si, in general, tuturor celor cu care ne-am intalnit in 2014. Am invatat de la fiecare cate ceva, iar asta ne-a ajutat sa devenim mai buni la ceea ce facem. Asadar, va multumim si speram sa petreceti Sarbatori fericite si sa aveti un An Nou extraordinar!

Pe curand, dar pana cand ne revedem nu uitati sa va mobilati sufletele cu bucurie si chipurile cu zambete.

Cu drag, echipa Chairry!

Articole similare