Astazi incepe, la Romexpo, Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii, unul dintre cele mai importante evenimente din industrie, iar noi suntem deja acolo:

photo 1

Fireste, ne gasiti acolo pana la final, adica pana Duminica, 14 Septembrie, inclusiv.

Pentru noi va fi o buna oportunitate de a ne inconjura cu ceea ce iubim mai mult, mobilierul frumos, va fi un prilej bun sa intalnim oameni noi, pasionati de design si frumos si, nu in ultimul rand, va fi o noua ocazie de a ne mandri cu piesele deosebite pe care le-am adunat, cu grija, in portofoliul nostru, caci petrecem mult timp cautand si selectand. De fapt, garantam ca unele dintre piesele Chairry sunt disponibile exclusiv la noi in Romania (de pilda, orice din portofoliul ZOWN, 21st LIVINGART sau Balliu).

Desigur, spatiul nu ne-a permis sa aducem decat o parte infima din ceea ce putem oferi, asa ca am incercat sa aducem mostre relevante pentru categoriile noastre de produse. Asadar, la standul Chairry de la BIFE-SIM veti gasi, de exemplu:

SB_163SB 363

SRP 153SRP 152

SM 255 1

SM 002

De asemenea, veti gasi cateva piese pentru birou, mese, mostre de tablouri ale celor de la Bubola e Naibo (pentru care suntem reprezentant unic in Romania) si, cel mai important, veti gasi oameni foarte pasionati de ceea ce fac, deschisi sa asculte si sa inteleaga ce nevoi aveti si foarte dornici sa va ajute sa gasiti solutiile perfecte pentru spatiile pe care aveti nevoie sa le mobilati.

Asadar, haideti la Romexpo! Oferiti-va o pauza binemeritata si veniti sa va bucurati de ”spectacolul de forme si idei” (asa cum bine il numersc organizatorii)! Noi, v-am spus, suntem deja acolo si abia asteptam sa ne vedem!

Bonus, poate vreti sa participati pe 11 si 12 Septembrie si la Conferinta de Design – ”Life in Design” – o manifestare care promite sa adune prezentari interesante si speakeri valorosi.

Articole similare