Oferta mobilier birou Chairry

Atunci când reamenajarea birourilor este necesară, raportul dintre calitate, preţ și funcţionalitate trebuie să fie unul extrem de avantajos. Mai ales când este vorba despre proiecte mari.

Tocmai de aceea, am gândit 3 oferte speciale cu produse complementare și utile, care să vă ajute să luaţi cele mai bune decizii de reamenajare a zonei de birouri.

Promoții unice la mobilier pentru birouri

Consultanţii noştri specializaţi vă stau la dispoziţie cu toate detaliile. Este important să ştiţi că achiziţionând produsele din ofertă, în configuraţiile standard pregătite de noi, veţi plăti cu aproximativ 30% mai puţin decât dacă aţi achiziţiona aceleaşi produse, separat.

Cele mai vândute produse de mobilier office, acum cu discount

Unele dintre cele mai căutate piese de mobilier de pe site-ul nostru au acum acest discount deoarece sunt incluse în configuraţii complete care combină ideal estetica şi funcţionalitatea.

Vă invităm să descoperiţi setup-uri ce conţin birouri şi scaune ergonomice confortabile, soluţii pentru depozitare, mereu la îndemână şi accesorii utile.

Oferta 1 – perfectă pentru birourile în care interacţiunea cu colegii sau clienţii este necesară.

Oferta Chairry mobilier office

Oferta 2: configuraţie minimalistă cu accente în nuanţe deschise de stejar. Perfectă şi pentru amenajarea unui punct de lucru la birou, chiar la tine acasă.

Oferta Chairry mobilier birou

Oferta 3: Configuraţie office cu birou rectangular şi extensie, pentru persoanele care au nevoie de mai mult spaţiu de lucru.

Oferta mobilier birou Chairry

Cere ofertă acum! Promoția este limitată!

Puteți beneficia de aceste produse la preț extraordinar doar până pe 30 septembrie 2020!  De asemenea, livrarea de la furnizor se face în regim express, în cel mult 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Articole similare