Trăim într-o lume în continuă accelerare. Incertitudinea piețelor, volatilitatea afacerilor, schimbările din zona de producție și noua percepție asupra consumului la nivel local și global, reprezintă noile provocări ale momentului de care fiecare companie trebuie să țină cont. Este nevoie de multă creativitate și flexibilitate pentru o menținere activă în piață, o permanentă reinventare și adaptare la noile condiții de viață și lucru.

Adaptarea un atribut esențial pentru business

În ceea ce privește domeniul Horeca, greu încercat în ultima perioadă, în pofida pandemiei, atât investitorii cât și managerii sunt pozitivi, fiind convinși că dificultățile pot fi depășite o dată cu descoperirea resurselor necesare. Industria hotelieră este prin definiție una extrem de dinamică și activă, în permanentă interacțiune cu așteptările oaspeților care și acestea sunt într-o continuă transformare. Așa că, adaptarea în acest domeniu reprezintă unul din atributele vitale de business.

Conceptul ibis Square

În acest context, tendințele manifestate la nivel mondial sunt de a redefini spațiile pentru a deservi și integra comunitatea locală, nu numai pe turiștii aflați în tranzit.

Acesta este și conceptul ibis Square cu care s-a lansat în Timișoara cel mai recent hotel ibis al grupului hotelier Accor. Un hotel adaptat cerințelor prezente, în care spațiul clasicei recepții este transformat într-un hub social activ 24/7, un mediu confortabil în care poți lucra remote, poți avea întâlniri de afaceri sau te poți relaxa alături de prieteni.

Hotelul deschis atât oaspeților cât și vizitatorilor, include spații pentru restaurant, zone de divertisment, lounge, relaxare, zone pentru lucru, întâlniri sau discuții, toate într-un cadru prietenos, familiar și plin de viață.

Design modern, flexibil, modular

Pentru că ne place să ne implicăm în proiecte inovative, nu puteam rata un astfel de concept, cu atât mai mult cu cât suntem deja la a doua colaborare cu lanțul hotelier ibis (poți citi aici despre primul proiect ibis Styles Bucharest City Center din Bucureşti).

Sub condeiul arhitectului George Mihalache (Arhi Grup), mobilierul oferit de noi aduce spațiului căldură, armonie și confort, punând în valoare fiecare zonă distinctă din lobby-ul hotelului.

Zona de relaxare

Zona de relaxare include canapele modulare custom-made pentru trafic intens, în nuanțe neutre de gri cu accente de culoare, fotolii largi, comode și scaune din lemn cu șezut și spătar tapițat. Canapelele modulare le-am gândit să fie cât mai confortabile, spațioase versatile, pentru a putea reconfigura ușor și rapid spațiul, în funcție de necestăți.

Chairry Proiect ibis Timisoara

Fotoliu modern FC 845 A

Fotoliu pe structura din lemn masiv de fag și plăci din lemn stratificat. Spătarul si sezutul sunt realizate din poliuretan de înaltă densitate. Picioare metalice.
Citește mai mult

Scaun modern SM 914

Scaun modern cu structura din lemn. Spatarul si sezutul pot fi tapitate intr-o gama larga de materiale si culori.
Citește mai mult

Zona de restaurant

Spațiul destinat pentru zonele comune sau de restaurant, pe lângă funcția legată de utilitate, are nevoie de confort tactil și vizual. Cu scaune care se potrivesc perfect atât pentru servitul mesei, cât și pentru discuții în cadrul unor întâlniri de afaceri sau între prieteni. În aceasta situație s-au folosit scaune cu structura din lemn, cu sau fără brațe, cu șezutul tapițat sau cu întreaga scoică tapițată.

proiect Chairry hotel ibis Timisoara

Scaun cu brate pentru restaurant SRP 606

Scaun cu brate, din lemn fag, cu finisaj standard (baituit in diferite nuante) sau premium (vopsit in diferite culori). Este un scaun confortabil si poate fi folosit in locatii HoReCa precum : restaurante, cafenele, pub-uri sau bistro-uri. Disponibil in varianta netapitata sau cu sezut tapitat intr-o gama larga de materiale, texturi si culori din stofa sau piele naturala. Modele disponibile: A - netapitat, B - cu sezutul tapitat sau C - tapitat complet. Optiuni disponibile contra cost: vopsea in doua culori, picioruse din plastic sau fetru pentru protectie podea.
Citește mai mult

Scaun modern SM 913

Scaun modern pentru restaurant sau bistro. Scoica poate tapitata intr-o gama larga de materiale si culori. Baza este disponibila pe lemn sau metal, in diferite finisaje.
Citește mai mult
proiect chairry ibis timisoara

Scaun dining SM 617 A

Scaun modern fara brate, tapitat intr-o gama variata de materiale, texturi si culori. Structura din lemn stratificat si PFL. Spatarul si sezutul sunt confectionate din poliuretan de densitate mare. Picioarele din lemn masiv de fag sunt disponibile in varianta clasica sau dispuse in cruce.
Citește mai mult

Zona de bar

Pentru zona de bar au fost alese scaune suple tip taburet, cu profil triunghiular, finisate în lemn natur, în timp ce pentru mesele înalte cele mai potrivite au fost scaunele de bar cu spătar, pe care te poți sprijini confortabil. Pentru confort sporit, toate scaunele de bar sunt prevăzute cu suport pentru picioare.

chairry proiect ibis timisoara

Scaun inalt de bar SB 533 B

Acest model de scaun adauga personalitate spatiului amenajat in stilul specific HoReCa, cum ar fi : bar, bistro, cafenea. Scaun de bar din lemn fag, cu finisaj standard (baituit in diferite nuante) sau premium (vopsit in diferite culori). Disponibil in varianta cu sezut netapitat sau cu sezut tapitat intr-o gama larga de materiale, texturi si culori din stofa sau piele naturala. Optiuni disponibile contra cost: picioruse din plastic sau fetru pentru protectie podea.
Citește mai mult
proiect Chairry hotel ibis Timisoara

Scaun de bar SB 604

Scaun inalt de bar pentru restaurant sau bistro. Scoica poate fi tapitata intr-o gama larga de materiale si culori. Baza din lemn este disponibila in diferite finisaje.
Citește mai mult
chairry proiect ibis timisoara

Scaun inalt bar SB 469

Scaun inalt de bar destinat amenajarilor HoReCa in stil modern este potrivit pentru cafenele, pub-uri sau bistro-uri. Scaun de bar din lemn fag, cu finisaj standard (baituit in diferite nuante) sau premium (vopsit in diferite culori). Disponibil in varianta netapitata sau tapitata intr-o gama larga de materiale, texturi si culori din stofa sau piele naturala. Optiuni disponibile contra cost: picioruse din plastic sau fetru pentru protectie podea, suport metalic pentru picioare.
Citește mai mult

Dacă ți-a plăcut articolul și îți dorești în proiectul tău piesele de mobiler pe care le-am folosit în acest proiect, apelează cu încredere la consultanții noștri. Avem cele mai bune soluții pentru tine, cele mai confortabile scaune, fotolii sau canapele, fie ele standard sau custom-made.

Alege produsele din site și cere o ofertă cât mai curând!

Articole similare