S-a incercat Black Friday la mijloc de Noiembrie, unii au optat pentru 21, iar altii, ca si noi, merg pe varianta clasica a lui 28 Noiembrie. De ce pe 28? Pentru ca e ultima zi de Vineri a lui Noiembrie, iar in patria-mama a lui Black Friday frenezia cumparaturilor se sarbatoreste imediat dupa Ziua Recunostintei (care e in ultima zi de Joi a lui Noiembrie).

Asadar, daca tot am imprumutat-o, s-o celebram cum se cuvine, inclusiv cu reduceri generoase! Caci Vinerea Neagra s-a nascut ca punct de debut pentru sezonul de cumparaturi de Craciun, iar comerciantii americani ofereau discounturi sanatoase pentru a fi siguri ca vor avea un start bun in acel sezon.

Dar credem ca n-ati ajuns aici pentru lectia de istorie, nu-i asa? Probabil va intereseaza produsele in sine, respectiv reduceri, oferte, promotii, toate pentru mobilier. Ei bine, v-am pregatit zeci de oferte promotionale si preturi cu pana la 70% mai mici decat in mod normal! Le gasiti pe toate pe pagina principala – wwww.chairry.net – si ne vedem nevoiti sa va prevenim ca preturile reduse sunt valabile doar in limita stocurilor disponibile. Asadar, grabiti-va, mai ales pentru ca reducerile sunt valabile exclusiv astazi, 28 Noiembrie!

Noi am incercat sa selectam pentru voi oferte cat mai variate pentru a acoperi o plaja cat mai larga de nevoi. Avem si scaune moderne, si scaune clasice, si scaune pentru bar, si scaune pentru pub si restaurante, din lemn sau plastic, colorate sau sobre, pentru interior sau exterior. Insa nu avem doar scaune la promotie pentru Black Friday, ci si mese si alte piese de mobilier.

Nu va ramane decat sa alegeti ce va doriti din ofertele pe care vi le-am pus la dispozitie si sa punem la punct ultimele detalii inainte de livrare. Apropo, pentru Bucuresti si Ilfov oferim livrare gratuita!

Articole similare